Leppoistajan Lokikirja

Leppoistajan Lokikirja

Lahjaideat kokemuksia kaipaaville

– Elämyslahjat suosittelee

Kaupallisena yhteistyönä toteutettu vieraskynä-artikkeli. Kirjoittajana Anssi / Elämyslahjat.

Tiedätkö jonkun, joka kaipaa kokemuksia? Tai oletko kenties itse ihminen, joka haluaa kokea joka viikko uusia juttuja? Elämyslahjoilta löydät parhaat lahjaideat kokemuksia kaipaaville mitä hurjimmista laskuvarjohypyistä rentouttavimpiin hierontoihin. Tutustu Suomen suurimpaan valikoimaan ja löydä paras lahja läheisellesi – tai itsellesi! Seuraavaksi annan esimerkkejä kategorioista, jotka voivat kiinnostaa.

Lähiloma lahjaksi

Ei tarvitse matkustaa kauas irtiotosta nauttiakseen – jo lyhyt ajomatka voi riittää tuomaan raikkaita hetkiä arkeen. Lomaympäristössä arjen rutiinit jäävät tauolla ja arjen kiireen voi unohtaa. Suomesta ja Virosta löytyy paljon loistavia kohteita lähilomalle, joissa hotellipakettiin voi lisätä myös pääsyn kylpylään. Lähiloma on kokemus, joka hemmottelee ja virkistää. Tsekkaa lähilomat.

Lahja ulkoilmaihmiselle

Onko lahjan saaja ulkoilmaihminen, joka tahtoo lisää kokemuksia luonnossa? Osaako hän leiriytyä kuin mestari? Tai onko lahjan saaja kyllästynyt sisäilmaan ja tarvitsee ulkoilman virkistävää tunnelmaa? Ulkoilmassa viihtyvälle ihmiselle sopii lahjaksi paljon erilaisia tavaroita, mutta niistä ei suoraan saa kokemuksia. Elämykset ulkona ovat lahjaidea, jotka viihdyttävät ulkoilmaihmistä. Katso luontoelämykset ja löydä esimerkiksi yhteinen elämys.

Uusia illalliskokemuksia lahjaksi

Onko lahjan saaja ruuan ystävä, mutta kaipaa jotain uutta illalliselta? Tässä tapauksessa jokin mahtava illalliselämys on raikas lahjaidea. Miltä kuulostaisi pilkkopimeässä tarjoiltava Illallinen pimeässä, kauhulla maustettu Haunted Dinner tai luokattoman palvelun, mutta nauruja tuova Shitty Dinner?

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, henkilöt

Kuvaus luotu automaattisesti

Extreme-elämys lahjaideana

Janoaako lahjan saaja adrenaliinia tuovia kokemuksia? Extreme-elämykset ovat loistava lahjaidea niille, jotka haluavat jännittäviä ja päätähuimaavia kokemuksia. Menevälle ihmiselle sopii lahjaideaksi esimerkiksi sukelluskokeilu, superautoajelu, tai laskuvarjohyppy. Nämä ovat suosittuja lahjoja miehelle.

Lahjaidea sille, joka kaipaa rentoutusta

Välillä ihmiset tietämättään kaipaavat rentoutusta. Yllätä siis lahjan saaja rentoutuselämyksellä! Lahjaideana toimii hyvin niin hieronta-, kylpylä- kuin hyvinvointielämys. Nämä ovat kokemuksia, jotka rentouttavat ja hemmottelevat.

Näistä ehdotuksista on varmasti apua hänelle, joka haluaa antaa lahjaksi jotain ei konkreettista. Muista myös itse kokea uusia asioita ja elää hetkessä. Avoin lahjakortti on lahja, jolla lahjan saaja voi valita itse elämyksen. Hauskoja kokemuksia!

Kun seuraavaksi etsit lahjaa, tässä sinulle bonuskoodi: XYZBLOGI. Kun lisäät koodin ostoskorissa ja olet ostamassa vähintään 80 eurolla, saat kaupanpäälliseksi 20 euron lahjakortin. Etu voimassa vuoden 2022 loppuun.

Jätä kommentti