Leppoistaja

Leppoistajan lokikirja

Mistä kirjoitan?

Suunnitelmat

Firetysmaali mielessäni pähkäilen reittiäni joutilaisuuteen. Koitan palastella projektiani ja edetä vaihe vaiheelta. Omaisuutta tärkeämpi asia on korvien välissä: kirjoitan oppimispolustani kohti levollisempaa ajattelua ja olotilaa.

Mistä kirjoitan?

Raha-asiat

Omissa raha-asioissa tai -tilanteessa ei ole mitään piiloteltavaa, olivat ne millä tolalla hyvänsä. Yliperusteellinen avoimuus on keinoni harjoitella pois rahaujoudesta.  Vaurastuminen on projektini väline, ei itseisarvo.

Mistä kirjoitan?

Havaintoja Työelämästä

En yhtään tykkää firestä ajatuksena, että se on pakoa oravanpyörästä. Pako on harvoin hyvä ratkaisu. Mutta suhdetta työhön ja omaa itseään työssä kannattaa aina vähän pohtia. Moni työelämänkin ongelma korjaantuu omaa ajattelua ja toimintaa korjaamalla.

Mistä kirjoitan?

Joutilaan hankkeita

Firetän päästäkseni kokopäiväpuuhalilijaksi. Vuoden 2022 tavoitteeni on ostaa metsää ja oppia metsänhoitoon liittyviä taitoja. Kirjoitan elämästä, jonne olen vasta matkalla, mutta jota jo vapaa-aikanani maistelen. Intoilen seikkaperäisesti milloin mistäkin, jota olen oppinut tekemään ihan itte.

Kirjoitan yllyttääkseni. Jos lukija saa intoa tai rohkeutta, hienoa.

Kirjoitan mallintaakseni. Pienellä rahalla voi elää täydesti ja hyvin.

Kirjoitan näyttääkseni. Ihan vaan arkitietoon perustuva sijoittaminen vie pitkälle.

Kirjoitan jakaakseni. Innostun ja uppoudun: haluan kertoa siitä.

Kirjoitan voidakseni paremmin. Teksti on tapa tyyntyä ja tavoitella ymmärrystä.

Kirjoitan viihdyttääkseni.