Leppoistaja

Leppoistajan lokikirja

Mistä kirjoitan?

Suunnitelmat

Kerron toikkaroinnistani kohti vapaampaa elämää. Omaisuutta tärkeämpi asia on korvien välissä: harjoittelen sovinnollista ja suvaitsevaa ajattelua ja levollista olotilaa. Toisaalta haluan pysähtyä ja eristäytyä, toisaalta kokeilla ihan kaikkea mahdollista nyt kun työarki ei ole rajoittamassa.

Mistä kirjoitan?

Raha-asiat

Yliperusteellinen avoimuus on keinoni harjoitella pois rahaujoudesta. Omissa raha-asioissa tai -tilanteessa ei ole mitään piiloteltavaa, olivat ne millä tolalla hyvänsä. Kerron onnistumiset, mutta myös kaikki pieleen menneet raha-ajatukseni ja sijoitukseni. En todellakaan neuvo ketään raha-asioissa tai sijoittamisessa, kunhan pähkäilen omia finanssejani.

Mistä kirjoitan?

Havaintoja Työelämästä

Olen saanut tehdä kivoja ja ihania töitä terveydenhuollossa yli 25 vuotta. Nyt on aika tarkastella työtä organisaatioiden ulkokehiltä käsin. Työyhteisöt, organisaatiot ja erilaiset työelämän prosessit kiinnostavat minua edelleen kovasti, vaikka varsinaista palkkatyötä pyrin tekemään mahdollisimman vähän.

Mistä kirjoitan?

Joutilaan hankkeita

Kaikenlaiset innostumiset ovat olleet pontimeni pois työarjesta: haluan aikaa harrastaa.  Vuoden 2022 tavoitteeni on ostaa metsää ja oppia metsänhoitoon liittyviä taitoja. Intoilen seikkaperäisesti milloin mistäkin, jota olen uskaltanut, oppinut tai kokeillut.

Kirjoitan yllyttääkseni. Jos lukija saa intoa tai rohkeutta, hienoa.

Kirjoitan mallintaakseni. Pienellä rahalla voi elää täydesti ja hyvin.

Kirjoitan näyttääkseni. Ihan vaan arkitietoon perustuva sijoittaminen vie pitkälle.

Kirjoitan jakaakseni. Innostun ja uppoudun: haluan kertoa siitä.

Kirjoitan voidakseni paremmin. Teksti on tapa tyyntyä ja tavoitella ymmärrystä.

Kirjoitan pysyäkseni suunnassa. Blogi on oma tiekarttani.

Kirjoitan viihdyttääkseni. Saat nauraa minulle tai minun kanssani. Kaikki käy.