Leppoistaja

Leppoistajan lokikirja

Mistä kirjoitan?

Suunnitelmat ja havainnot

Kerron miten firetyssuunnitelmani etenee sekä taloudellisesti että ajatusten ja tunteiden tasolla. Tulevaisuudensuunnitelmieni lisäksi kirjoitan oppimispolustani kohti levollisempaa ajattelua ja olotilaa.

Mistä kirjoitan?

Raha-asiat

Yliperusteellinen avoimuus on keinoni harjoitella pois rahaujoudesta: en suostu siihen, että omassa taloudessa olisi jotain piiloteltavaa. Yritän arkipäiväistää raha- ja sijoittamispuhetta: kirjoitan tavisnaisen osaamisella ja tiedoilla. Vaurastuminen on projektini väline, ei itseisarvo.

Mistä kirjoitan?

Havaintoja Työelämästä

Suhde työhön ja työelämään muuttuu, kun päättää jättää kokopäivätyöt taakse. Työ on valtava osa elämää ja identiteettiä, varsinkin hoitoalalla toimiessa. Kirjoitan minulle tässä vaiheessa tärkeistä oivalluksista ja muista käänteistäni työstä irrottautujana.

Mistä kirjoitan?

Joutilaan Projektit

”Ihan ite tein ja kulutin järjettömästi rahaa.”  Firetän päästäkseni kokopäiväpuuhalilijaksi. En kaipaa maailmalle, vaan uppoutumaan milloin mihinkin. Vuoden 2022 iso tavoitteeni on ostaa metsää ja oppia siihen liittyviä taitoja. Kirjoitan siitä elämästä, jonne olen vasta matkalla, mutta jota jo vapaa-aikanani maistelen.