Leppoistajan Lokikirja

Leppoistajan Lokikirja

Olen tamperelaistunut nuukailija, villasukkasijoittaja, innostuja, omavaraistelija, käsityöläinen, harrastelijakirjoittaja ja tuore metsänomistaja.

Työurani olen tehnyt sosiaali- ja terveysalalla lähihoitajan töistä ylempään johtoon.

Lapseni ovat jo aikuisia ja maailmalla. Arkeni jaan puolisoni kanssa.

Perustin blogin kesällä 2021 kirjoittaakseni matkasta säästäväisen elämäntavan ja sijoittamisen avulla toteutuvaan vapaampaan elämään. Suunnitelmaani voisi kutsua myös firettämiseksi.

Blogi on työkirjani. Se on yrityksiä, erehdyksiä, laskelmia ja suunnitelmia. Se on ahaa-elämyksiä ja onnistumisia. Itsensä ylittämistäkin joskus.

Väitän blogini olevan päiväkirjani, tosiasiassa se on vain mahdollisuus manifestoida syvää rakkauttani eri asioiden taulukointiin. 🙂

Taloudelliset tavoitteeni:

1. Tavoittelen pitkiä, vuosittain toteutuvia vapaajaksoja passiivisen tulovirran varassa. Aloitin sijoittamisen nykymittapuulla myöhään, 38-vuotiaana.

2. Haluan osata elää sopivasti vähällä. Niukin mahdollinen budjetti ei ole tavoitteeni, vaan kohtuullinen vaatimattomuus, joka mahdollistaa vapauden, tuo mielenrauhaa ja säästää palloamme.

Tähän astisen polkuni erityisiä käänteitä:

* päätän pitää välivuoden töistä

* päätän välivuoden sijasta tavoitella vapaampaa elämää

* irtisanoudun vakituisista töistä

* lähden talvikaudeksi Lappiin hotellisiivoajaksi

* toteutan 2kk ruskaretken lähihoitajasijaisuuden muodossa

* vietän kolme kuukautta Italiassa

*kaksi haavetta toteutuu yhtäaikaa: Kilpisjärvi ja hyllyttäjän työ

Jos etsit kirjoittajaa työelämän ilmiöistä, harkitsevasta kuluttamisesta, rahapuheesta tai rahataidoista ylipäätään, olen mielelläni käytettävissä.

mail: joutilas@leppoistaja.fi

IG: @taitoilija